sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

#85 Luksusta arkeen

Pieni blogihiljaisuus on nyt toivon mukaan taaksejäänyttä elämää, kun suurimmat kiireet arjessa on taas hetkeksi selätetty. Tiedossa on postausta mm. meidän kisadebyytistä eiliseltä, joten pysykäähän kuulolla! Palataan kuitenkin hetkeksi kuukauden takaiseen blogivierailuun Veljekset Wahlstenille.

Moni sai lukea jo yhden hehkutuspostaukseni koskien blogivierailua Veljekset Wahlstenilla. Päivä oli aivan mahtava, ja tuolloin saimme tehdä mukavia tuotehankintoja heidän myymälässään. Allekirjoittanut suorastaan ratkesi liitoksistaan, kun myymälä oli pullollaan toinen toistaan upeampia tuotteita eikä valinnanvaikeutta helpottanut se, että moni niistä suorastaan huusi nimeäni. Loppuviimein hipelöityäni tuntikausia tuotteita kypäristä edustusloimiin, päädyin kompromissiin itseni kanssa: hankin kolme tuotetta, joista kaksi tuli puhtaasti järkisyistä meille käyttöön ja kolmas hankittiin sitten enemmänkin ajatuksella "pientä luksusta arkeen". Nyt palataankin näihin tuotteisiin, kun olen päässyt niitä hieman jo testaamaan.


Ensimmäinen tuote, joka oikeasti hyllystä lähti meidän jokapäiväiseen arkikäyttöön oli W-Profilen kylmäyspatjat. Olen jo pitkään tuskaillut Fanin kanssa jalkojen kylmäyksen haastavuudesta, kun F ei suostu seisomaan 10-15 minuuttia paikallaan kylmän veden virratessa jaloissa. Se vihaa vettä, oikeasti. Sitä on äärettömän hankalaa saada kävelemään edes vesilätäköistä. Voitte kuvitella, millaisia meidän pesuhetket pesuboksissa ovat... Mielenkiintoisia! Palatakseni kuitenkin tähän tuotteeseen, W-Profilen kylmäyspatjat ovat olleet aivan mieletön apu ja helpotus jalkojen kylmäykseen!

Kylmäyspatjat pääsivät heti käyttöön ja ovat olleet nyt reilun kuukauden jo käytössä viikottain. Tarrat ovat vahvat ja kestävät, ja niiden avulla patjat saa tosi hyvin pysymään jaloissa paikallaan. Ja mikä kylmäyspatjoissa on mahtavaa on se, että niiden vaikuttaessa jaloissa pystyy itse tekemään kaikkea muuta! Ei enää seisomista vesiboksissa hevosen kanssa vesiletku kädessä. Kuinka kätevää! Ainoa miinus on, etten ostanut näitä heti neljää kappaletta - nyt jalat pitää kylmätä kahdessa erässä joten aikaa menee hieman enemmän. Seuraavana hankintalistalla onkin toinen pari näitä, nämä ovat loistava keino kylmätä jalkoja helposti ja tehokkaasti!

Kylmäyspatjat käytössä treenien jälkeen

Toinen "järkihankinta" Veljekset Wahlstenilta oli FeedXCell-vitamiinivalmiste, jonka päätin hankkia Fanille tukemaan sen elimistöä karvanlähdönaikaan. Syötän melko maltillisesti Fanille mitään vitamiinivalmisteita - joku voisi sanoa, että syötän niitä sille huonosti. Pelkään vitamiinivalmisteiden "lisäaineita" kuten esimerkiksi piilosokereita, joita löytyy yllättävän monesta vitamiinisekoitevalmisteesta. Tämä valmiste kuitenkin vakuutti sen monipuolisesta vitamiinimäärästä sekä siitä, että siinä ei ole mitään ylimääräistä tai sellaista, joka ei hevoselle sopisi. Fani on syönyt FeedXCelliä nyt noin kuukauden ja huomasin, että kahden viikon syötön jälkeen karvanlähtö helpotti sillä lähes kokonaan. En tiedä oliko se kyseisen tuotteen ansiota, mutta se oli ainakin ensimmäinen havainto, jonka tein tuotteen käytön aloittamisen jälkeen. Otan tämän valmisteen varmasti jatkossakin kuuriluontoisesti meille käyttöön, se ei ollut mikään kallis valmiste ja se on perussyöttömäärällä riittoisa.

Sitten päästäänkin siihen tuotteeseen, mikä ei varsinaisesti ollut "järkiostosten listalla" mutta myös hyvin tarpeellinen hankinta. Horse Comfort-tuotesarja on lanseerannut uuden Premium-sarjan, jonka tuotteet olivat Veljekset Wahlstenin myymälässä esillä ja ne iskivätkin minuun heti ensisilmäyksellä. Hetken kierrettyäni myymälässä huomasin silmieni harhailevan ruskeassa huovassa, jossa oli upeat ja näyttävät yksityiskohdat. "Minullahan ei ole vielä ruskeaa huopaa, ja edellisviikolla heitin yhden huovan roskiin sen hajottua lopullisesti..." Pian huomasin vakuuttelevani itseäni siitä, miten tämä huopa kuuluisi minun ostoslistalleni. Ja niin siinä kävi, että kyseinen ruskea Horse Comfort Premium-sarjan koulusatulahuopa lähti matkaani.

Tässä tämä "pahamaineinen" Premium-sarjan esittelypöytä Wahlstenilla, josta tuo ruskea huopa huusi nimeäni ensisilmäyksestä asti... ;) Seuraavaksi meidän ostoslistalla taitaakin olla tuo sininen huopa, sekin on aivan ihana!

Vaikka aluksi päätin, että kyseinen huopa säästetään arkikäytöltä ja pidetään enemmän sellaisena edustushuopana, huomasin pian käyttäväni huopaa päivittäin. Se istuu niin äärettömän hyvin meidän satulassa, että en malttanut laittaa ensimmäisen koeratsastuksen jälkeen sitä enää kaappiin. Siinä on juuri täydellinen leikkaus edessä jotta säälle on tarpeeksi tilaa. Se ei valu eikä liiku ratsastuksen aikana, ja se hengittää hyvin kosteutta lävitseen. Huopa on näyttävä ja on herättänyt huomiota jo nyt - tallikaverini ovat sitä vuorotellen käyneet ihailemassa. Se on ehdottomasti paras huopani niin ulkonäöllisesti kuin muodollisestikin, ja aion kyllä hankkia toisen samanlaisen jossain kohtaa, jotta tämänkin raaskii välillä laittaa pesuun!

Kiitos vielä kerran Veljekset Wahlstenille sekä Siirille, että pääsin mukaan blogivierailulle Lahden myymälään, 
oli ihan mielettömän hieno päivä jota muistelen edelleen hymyssä suin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti