tiistai 27. lokakuuta 2015

#49 Kuvia täynnä tunteita

Olemme Fanin kanssa suorastaan etuoikeutettuja, kun tallikaverina on ihana Erika joka on älyttömän taitava ammattivalokuvaaja. Erika kuvasi meitä ensimmäisen kerran kesällä kun luonto oli kauneimmillaan, ja olin suorastaan puulla päähän lyöty kuinka upeita kuvia hän meistä silloin taikoikaan. Nimittäin voin kertoa, että emme ole helpoimpia kuvattavia, kumpikaan! Silloin kun itselläni olisi ilmeet kunnossa siinä kohtaa Fanin ilmeet ovat ihan karmeat ja toisinpäin. Ja toisinaan ruunan motivoiminen valokuvausta varten on hieman haastavaa kun ei sitä suoranaiseksi linssiludeksi voi kutsua. 

Viime viikonloppuna otimme toisen valokuvaustuokion kauniina syksyisenä päivänä, ja kuvat puhuvat taas puolestaan - ei näitä voi kuin ihailla! Erika osaa vangita kuviin aivan ihanan tunnelman, ja ainakin itse näen kuvissa mielettömän paljon tunnetta. Kiitos Erika kun ikuistit meidät taas. Edellisistä kuvista teetin jo useamman suurennoksen mutta näistäkin on varmasti pakko joku saada kehyksiin kotiin :)









4 kommenttia

  1. Ootte niin kauniita yhdessä <3

    VastaaPoista
  2. Aivat älyttömän kauniita kuvia nämä! :o Muutenkin sulla ihastuttava blogi ja ruuna. Ehdottomasti jään seurailemaan teidän tulevaisuutta :)

    http://kinkkukansa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla että pidit kuvista ja blogista! :)

      Poista