lauantai 26. maaliskuuta 2016

#81 Veljekset Wahlsten

Postaus on toteutettu yhteistyössä Veljekset Wahlstenin sekä Siirin blogi kanssa, ja se sisältää tuotesijoittelua.

Kuten olen jo aiemmin blogissa maininnut, pääsin tutustumaan Veljekset Wahlstenin kivijalkamyymälään, tuotantoon sekä varastoon Lahdessa viime viikon lauantaina. Olin suorastaan etuoikeutettu päästessäni mukaan bloggaajatapaamiseen, jonka ihana Siiri järjesti Wahlstenilla. Ennakkokäsitys Veljekset Wahlstenin tuotteista sekä yrityksestä olivat itselläni hyvin suppeat. Heidän tuotannosta tiesin vain heidän oman merkkinsä W-Profilen suitset, joista omakohtaista kokemusta onkin kankisuitsien muodossa. Ostin nämä W-Profilen suitset käytettynä FB-kirpparilta Fanille, ja ne ovat olleet aivan mahtavat käytössä. Nahka on mielettömän hyvää ja kestävää. Olenkin ääneen jo sanonut, että sitten kun me joskus tarvitaan kisoihin kankisuitset, niin tilaan ehdottomasti Fanille uudet W-Profilen kankisuitset.

W-Profilen suitsissa käytetään Tärnsjö-nahkaa, joka tuodaan naapurimaasta Ruotsista

Veljekset Wahlstenin myymälään on helppo tulla. Se sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja ulkopaikkakuntalaisenkaan ei ole vaikea löytää perille. Iso parkkipaikka myymälän edessä sekä pullollaan ihania tuotteita oleva myymälä houkuttelevat ostajia lähtemään kauempaakin shoppailemaan Wahlstenille. Myymälä oli tilava ja sieltä löytyi tuotteita niin ratsastajille, raviohjastajille, hevosille kuin koirillekin. Myymälän yhteydessä heillä on valtavat varastotilat sekä omat tuotantotilat, jossa valmistetaan käsityönä nahkatuotteita, painatuksia sekä pukuja raviohjastajille mittatilauksina!

Tuotevalikoima heillä on hyvin laaja, sen tulimme huomanneeksi varastotiloja kiertäessämme. Hyllyjä hyllyjen perään löytyi mitä upeampia tuotteita! Heiltä löytyy tuotevalikoimastaan Horse Comfortin sekä Rainbusterin tuotteet, jotka ovat itselleni erittäin tuttuja. Minulle tuli täysin yllätyksenä, että Horse Comfort on Wahlstenin oma tuotemerkki! Käytän Fanilla paljon näiden merkkien tuotteita, erityisesti loimia. Melkein kaikki ulkoloimet ovat meillä jomman kumman tuotemerkin käsialaa. Niissä on erittäin hyvä hintalaatu-suhde ja ne ovat olleet kestäviä käytössä. Näiden lisäksi Wahlstenin tuotevalikoimasta löytyy paljon muitakin tuotemerkkejä, kuten Lami-cell, HV-Polo sekä Spooks. He ovat myös Supreme sekä Jorge Canaves-satuloiden jälleenmyyjä. Heidän oma tuotemerkkinsä W-Profile valmistaa pääosin nahkatuotteita, kuten suitsia, riimuja, jalustinhihnoja, satulavöitä, ohjia sekä apuohjia, juoksutustarvikkeita sekä valjaita, mutta myös muita tuotteita löytyy kyseisen tuotemerkin takaa hevoselle.


Yksi Veljekset Wahlstenin W-Profile-tuotesarjan kevään uutuksista ovat anatomiset suitset. Suitsien tarkoituksena on vähentää päähän kohdistuvaa painetta modernilla muotoillullaan ja hyvällä pehmustetulla niskaosallaan. W-Profile on kehittänyt myös niin sanotusti normaalien suitsien niskahihnaa, se on anatomisesti muotoiltu ja pehmeästi topattu. Toinen kevään uutuus hevosille on Horse Comfortin lanseerama Horse Comfort Premium-sarja. Premium-sarjaan kuuluu tuotteita niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Kyseisen tuotesarjan satulahuovista toinen iski silmääni välittömästi, kun astuin myymälään. Se on tyylikäs, erilainen ja sopivasti bling olematta kuitenkaan mauton. Se on väriltään harmahtavan ruskea. Toinen väri tästä samaisesta satulahuovasta olisi sinertävä, mutta sitä ei myymälässä ollut nähtävillä. Totesin hetken päästä, että tämä huopa lähtee kyllä nyt meille!

Satulahuopa sopi meidän satulaan täydellisesti ja hyvän muotoilunsa ansiosta pysyi hyvin paikallaan ratsastuksen ajan.

Olin jo etukäteen luvannut itselleni, etten ostaisi Fanille mitään turhaa. Olen hieman hamstraaja mitä tulee hevosvarusteisiin, ja siksi pyrin nykyään olemaan ostamatta mitään heräteostoksia. Ostan vain tuotteita, joita oikeasti tarvitsen. Hetken kiertämisen jälkeen päädyin hankkimaan tuon aiemmin mainitsemani koulusatulahuovan lisäksi Fanille W-Profilen kylmäyspatjat. Näitä kylmäyspatjoja on kehuttu minulle useamman henkilön toimesta, ja näille olisi myös meillä käyttöä. Fania kun ei ole kovin helppo kylmätä hanan kanssa, kun se inhoaa vettä eikä malttaisi seistä paikallaan kylmäyksen ajan. Patjojen kanssa kylmäys on helppoa, ja kun tallista löytyy pakastin, voi kylmäyspatjat jättää sinne ja aina tarpeen tullen ottaa käyttöön.

Fani sai Wahlstenin myymälästä suitsiinsa pehmusteet niskaan sekä turpahihnan alle. Olen jo tovin etsinyt karvapehmustetta, jonka voisin laittaa suitsien pullback-turpahihnan alle. Tämä karva sopikin täydellisesti turpahihnan ja leuan väliin, vaikka tämä olikin ilmeisesti tarkoitettu kankiketjun suojaksi. Heti alkoi kotona harmittamaan, etten ostanut näitä kaksin kappalein, ne olivat edulliset ja tosiaan kankisuitsiin olisin voinut hankkia samantien samanlaisen setin. Ehkä sitten ensi kerralla!


Saimme päivän aikana kuulla myös hevosen ruokinnasta sekä miten voimme tukea hevosen ruokintaa erilaisilla vitamiini -ja hivenainevalmisteilla riippuen siitä, mitä halutaan auttaa tai tukea ruokavalion avulla. Jokaisen pitäisikin pitää huolta siitä, että hevonen saa tarvitsemansa vitamiinit ruoastaan ja tutkia esimerkiksi täysrehujen ravintosisältöjä. Keväisin karvanlähdönaikaan on hyvä pitää huolta riittävästä B-vitamiinin saannista. Päätinkin ostaa Fanille FeedXCell-vitamiinivalmisteen, joka sisälsi monia hyviä vitamiineja. Se tukee karvanlähdönaikaan kehon toimintaa, ja lisäksi se antaa vähän extra energiaboostia hevoseen.


Päivä oli pitkä mutta erittäin antoisa! Oli mahtavaa päästä tutustumaan myymälään, sen varastoihin ja tuotantoon. Henkilökunta myymälässä oli ystävällisiä, heiltä sai apua ja vastauksia jokaiseen kysymykseen. Tällaisessa liikkeessä on ilo asioida, kun asiakaspalvelu on hyvää, ja tuotteet erinomaisia laadultaan. Tämä ei varmasti jää viimeiseksi vierailukseni kyseisessä myymälässä. Kiitos mukavasta päivästä kuuluu myös muille bloggaajille sekä erityisesti Siirille, joka jaksoi järjestää tapahtuman yhdessä Veljekset Wahlstenin kanssa! Oli mukava tutustua muihin bloggaajiin ja nauttia samanhenkisten ihmisten seurasta.

Mukana tapahtumassa meidän lisäksi olivat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti