maanantai 23. helmikuuta 2015

#7 Hiljaa hyvä tulee

Muutaman päivän postaustauko ei tarkoita meillä sitä etteikö Fanin kanssa oltais touhuttu. Joka päivä on tallilla käyty, vapaapäivinäkin, koska kuten aiemmin jo kirjoitin, olen päättänyt käydä myös mahdollisuuksien mukaan vapaapäivinä tallilla rapsuttelemassa yms heppaa että se oppii minut paremmin tuntemaan. Ja mielestäni tämä on jo tuottanut tulosta, Fani hirnuu minulle kun menen sitä tarhasta hakemaan. Muutenkin se on todella paljon rauhallisempi mun seurassa.

Ollaan nyt menty kelien mukaan vielä aika kevyesti, Fani on silloin tällöin yskähdellyt vielä ja kenttä oli pari päivää vähän liukas joten rauhakseen on otettu. Tänään kuitenkin pääsin treenaamaan pitkästä aikaa laukkaakin ja ai että, Fani oli niin hieno! Mitä enemmän sen kanssa pääsee tekemään sitä enemmän hevonen alkaa innostumaan. Tänään tehtiin vastalaukkaa, sulkutaivutuksia ja avoja. Loppua kohden hevonen väläytteli sellaista ravia että wau! Odotan niin paljon jo että lumet sulaisi pois ja pääsisi kunnolla treenaamaan, kangetkin pitäisi laittaa tilaukseen... :)

Tällä viikolla Fanilla on tiedossa hieronta ja samalla meidän hieroja koeratsastaa Fanin, kun tarvitsen sen kanssa apua ensi kuussa kun menen pieneen operaation ja joudun lääkärin määräämään liikuntakieltoon. Ihanaa, kun tallin omasta porukasta löytyy apua tarjoavia ihmisiä, mieluiten kun annan sen tutulle ihmiselle johon voi luottaa :)

Uusia kuviakin otettiin perjantaina, kuvausolosuhteet oli lievästi sanottuna hieman haastavat mutta muutaman ihan hyvän otoksen M sai meistä taltioitua.


Voi kauhistus tota kuskin ryhtiä, onneksi ensviikolla päästään taas valvovan silmän alle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti