maanantai 14. syyskuuta 2015

#41 Terveisiä Ruotsista

Nyt on viikonlopun mittainen Ruotsin reissu tehty, ja ompa ihanaa olla taas kotona! Lähdettiin tosiaan perjantaina iltalaivalla kohti Tukholmaa, yö vietettiin laivassa ja lauantaina aamusta mentiin hotellille aamupalalle ja saatiin huoneet. Molemmat päivät (lauantai ja sunnuntai) käytiin shoppailemassa ja kiertelemässä Tukholmassa, ja iltapäivät katsottiin Suomi-Ruotsi maaottelua Olympiastadionilla. Oli kyllä todella mielenkiintoista seurata yleisurheilua katsomosta, näin ensikertalaisena innostuin varsinkin pitkän matkan juoksuista sekä kävelystä, ja seiväshypystä! Eilen illalla laiva lähti Tukholmasta ja saapui tänään aamulla Turkuun. Tällainen mukava viikonloppureissu siis loistavassa seurassa, kiva pieni irtiotto arjesta! :)

Sillä välin kun itse olin reissussa, ihanat tallikaverit ja tallinomistaja huolehtivat Fanin lääkityksestä ja kävelytyksestä. Meillä on tallilla ihan mahtava porukka ja hyvä yhteishenki, autetaan vuoroin toisiamme hevostemme kanssa ja näin yleensä aina saa itsekin apua kun sitä tarvitsee. Tallilta ei ainakaan kuulunut mitään huonoa eli ilmeisesti kaikki on ollut ihan hyvin, ja tänään pääsen itsekin sitten Fania moikkaamaan ja viemään tuliaiset kun kerkeän :) Tarkoitus olisi nousta Fanin selkään ja kokeilla miltä hevonen tuntuu nyt selästä käsin, pitäkää peukkuja!

Tukholmasta löytyi tottakai myös muutama hevostarvikeliike, mihin oli ehdottomasti päästävä! Hööks tuli tsekattua tietysti, mutta sieltä ei mukaan tarttunut mitään. Oikeastaan siellä oli aika samanhintaista tavaraa kuin Suomessakin, tietysti vähän halvempaa mutta ei niin merkittävästi että olisin lähtenyt mitään erityistä sieltä ostamaan. Muutama ostos tuli kuitenkin tehtyä toisesta hevostarvikeliikkeestä.

Fani sai uuden Schockemöhlen tummansinisen riimun. Oikeastaan lähinnä siksi ettei meillä vielä tummansinistä riimua ollut ja kun tuo nykyinen päässä oleva jostain syystä hieman kuluttaa sen karvoja korvien takaa. Tämä merkkiriimu on vuorattu pehmeällä sisäkankaalla ja on käsiin niin pehmeä, että tämä tuskin kuluttaa herkkäihoisen Fanin karvoja. Siinä on kivat yksityiskohdat olematta siltikään mitenkään "överi", vaan mielestäni juuri sellainen tyylikkään hillitty perusriimu josta itse tykkään.



Toinen ostos oli uudet mustat koulusuojat Fanille. Fanilla ei vielä mustia suojia entuudestaan ollutkaan, ja nämä ihanat sisältä pehmeällä teddykarvalla vuoratut suojat lähes huusivat minua ostamaan ne! Päälipuoli on nahkaa ja tarrat ovat todella napakan tuntuiset. Toivottavasti ovat hyvät ja kestävät käytössä! Näihin pitää tietysti löytää vielä mätsäävät bootsit Suomesta, joten sellaiset ovatkin sitten seuraavana hankintalistalla ;)



Aurinkoista viikonalkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti