keskiviikko 11. marraskuuta 2015

#53 Kun luonto oli kauneimmillaan

Marraskuu on se kuukausi, kun hevosenomistajien motivaatiota koetellaan. Aurinko ei juurikaan näyttäydy, on tasaisen harmaata aamusta iltaan, pimeä tulee aikaisin ja hämärä sitäkin aiemmin. On märkää ja kuraista, vesilammikoita tarhoissa ja tallin pihassa, sataa vettä vähän väliä. Loimet kastuvat likomäriksi, hevoset ovat kuraisia, suojia saa olla pesemässä päivittäin. Mieluummin jäisi kotiin, käpertyisi viltin alle villasukat jalassa juomaan teetä kuin lähtisi kuran keskelle tallille.

Ulkoilmaharrastukselle tämä kuukausi ei todellakaan ole se mieluisin vaan juuri se kuukausi, kun on onnellinen maneesista tallin pihassa. Olen uhmannut marraskuuta ratsastamalla pihalla niin paljon kuin mahdollista, koska tiedän että tulee kuukausia kun maneesi on kuin toinen koti. Eilen pimeällä kentällä ratsastaessani oli pakko kuitenkin todeta itselleni se tosiasia ja myöntää, että maneesi valoineen ja peileineen houkuttelee liikaa. Tänään ratsastan jo siellä.

Koputan puuta (kirjaimellisesti) kirjoittaessani tämän "toteen" mutta meillä on tänään ensimmäinen valmennus sairasloman jälkeen. Todellisuudessa meidän valmennus on siis jumppaa valvovan silmän alla, mutta se tuntuu valmennukselta. Siltä, että ollaan taas askeleen lähempänä sitä hetkeä kun päästään jatkamaan siitä mihin kesällä jäätiin. Tiedän kyllä, että sinne on pitkä matka, mutta fiilis on masentavasta kelistä ja marraskuun pimeydestä huolimatta valoisampi ja pirteämpi kuin aikoihin :)

Haluan kuitenkin hetken vielä fiilistellä kesää ja luonnon kauniita värejä, vaikka syksy ei varsinaisesti itseäni masennakaan. Nämä kuvat on otettu heinäkuussa, vanhan kotitallimme pihapiirissä jossa kesän kauniit värit loistivat upeasti! Näistä kuvista tuli tilattua useampikin suurennos kotiin, vielä pitäisi kehystää ne, jotta ne pääsisivät ansaitsemilleen paikoille seinille.

Kaikki postauksen kuvat on ottanut taitava ammattilaisvalokuvaaja Erika L. Photography! Suosittelen lämpimästi hänen kuvauspalveluitaan, hän on taltioinut meistä sadoittain toistaan upeampia kuvia. Pääset täältä selailemaan hänen taidonnäytteitään ja tutustumaan paremmin palveluihin :)






1 kommentti