keskiviikko 25. marraskuuta 2015

#58 Linkitä blogisi - top 4 blogit!

Kiitos tuhannesti kaikille blogeja linkanneille, tästä postauksesta oli hyötyä itsellenikin kun sain muutaman mielenkiintoisen uuden blogin lukulistalleni! :) Haluan tässä kohtaa nostaa esille sellaisia blogeja, jotka eivät entuudestaan listaltani löytynyt ja jotka sinne ehdottomasti pääsivät. Toivottavasti muutkin löytävät nämä mielenkiintoiset blogit ja liittyvät lukijoiksi! Tänä vuonna yritän vielä toteuttaa postauksen, jossa jaan top 10-blogisuosikkini, sinne pääsevät sitten niitä blogeja jotka jo entuudestaan lukulistaltani löytyivät!



Olen joskus aiemmin jo eksynyt kyseiseen blogiin, mutta jostain syystä en vielä silloin liittynyt lukijaksi. Nyt kuitenkin Idde linkkasi bloginsa, ja kun astuin sisään blogiin, olin ihan myyty! Miellyttävä ulkoasu, hillityt värit (ja mun lempiväri vaaleanpunainen :)) ja laadukkaat valokuvat tekivät jo hyvän ensivaikutelman lukijalle. Postauksia oli kiva lukea, niitä tulee tasaisin väliajoin ja niihin on selkeästi panostettu. Kirjoitusasu on siisti, ei juurikaan häiritseviä kirjoitusvirheitä, ja kuvia sekä videoita on myös sopivasti. Vielä viimeisen silauksen teki Codan kotitallin "tutut maisemat", olen nimittäin koeratsastanut Fanin samassa maneesissa missä Codakin seikkailee ;)



Monipuolisesti suomenhevosella-blogin ulkoasu on kivan syksyinen ja selkeä. En ole ehkä blogini puolella hirveästi kertonut suuresta intohimostani suomenhevosia kohtaan. Ennen Faniahan ratsastin pääosin suomenhevosilla. Olin alunperin suunnitellut hankkivani suomenhevosen omaksi hevosekseni, kunnes Fani osui kohdalle. Tulevaisuudessa aion kyllä tämän haaveen vielä toteuttaa ja ostaa oman suomenhevosen, ja tämä blogi nostatti kyllä suomenhevoskuumeen taas huippuunsa! :) Blogissa seurataan eri ikäisten suomenhevosten elämää, ja kerrotaan elämästä ja arjesta niiden kanssa. Kivasti kirjoitetut, realistiset postaukset koukuttavat lukijat mukaansa!



Vaikka ponit eivät varsinaisesti ole koskaan ollut "mun juttu", haaveilen aina salaa silti omasta söpöstä ponista jonka jonain päivänä voin ostaa verukkeella "lapset tarvitsevat kokoisensa ratsun eli ponin" ;) Olen aina ollut pitkä tyttö, joten edes lapsena en juuri ratsastanut poneilla kun olin aina ratsastuskouluryhmien pisin tyttö joka ratsasti jo hevosilla. Pieni Suuri Hevonen-blogissa on upea ulkoasu, kivat maanläheiset värit ja hyvälaatuisia kuvia visualisoimassa tekstejä. Blogissa seikkailee islanninhevonen sekä shetlanninponi ja heidän omistajansa Tiina. Blogissa kerrotaan ponien lisäksi myös omasta talliprojektista, joten päädyin ehdottomasti lukijaksi seuraamaan, miten elämä ponien kanssa omassa kotipihassa lähtee heillä sujumaan!



Tämä blogi koukutti minut lukijakseen samasta syystä kuin edellinenkin blogi - minua kiinnostaa lukea realistisia kirjoituksia elämästä hevosten kanssa ja varsinkin elämästä, jossa hevoset asuvat omassa tallissa ja niiden kanssa ollaan kavioliitossa 24/7. Meillähän talliprojekti on myös tulevaisuudessa toivon mukaan edessä, sillä haaveenani on saada hevoset jonain päivänä omaan talliin asumaan. Blogissa päätähtenä toimii 9 vuotias welsh part bred-ruuna Pena, jonka arjen tarinoita blogista voi lukea omistajansa Sannan kirjoittamana. Blogissa kirjoitetaan kivasti asioita kaunistelematta realistisella otteella, tämä blogi ei ole kiiltokuvablogi vaan blogi aidosta elämästä hevosten kanssa!


3 kommenttia

  1. Voi kiitos arviosta :) kiva kuulla että on löytynyt mieluista luettavaa, vaikka postausten tahti ja laatu on nyt ylppärivuonna vähän vaihdellut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kumarrus! :)

    VastaaPoista
  3. Hei kiva kun tykkäsit mun höpinöistä niin että sain ihan tämmöisen eritysen esillenoston!

    VastaaPoista