sunnuntai 29. marraskuuta 2015

#60 Kuvahaaste joka piti toteuttaa

Bongasin kuvahaasteen Nooran blogista ja päätin toteuttaa sen itsekin oman blogini puolella. Mielestäni tässä kuvahaasteessa on ihana idea, ja muutamasta blogista olenkin jo upeita, tunteikkaita kuvia ihaillut! Vaikka meillä yhteistä taivalta on tallattu vasta vajaa vuosi, ja kuvia on tullut otettua vaihtelevasti, ei ollut vaikeaa löytää kuvauksiin sopivia kuvia. Tässä siis meidän haaste joka kiteyttää samalla myös aika hyvin meidän tämän vuoden :)


Luottamus


Ensimmäinen vuosi on ollut meillä luottamuksen saavuttamista, puolin ja toisin. Pian oli kuitenkin jo tiedossa, miten tämän ihanan nelijalkaisen ystäväni voitan puolelleni. Mikään kun ei ole Fanin mielestä parempaa, kuin porkkanoita tarjoileva ihminen ;) Vuoden aikana olemme oppineet tuntemaan toisemme ja luottamus on kasvanut ja lujittunut.

 

Epäonnistuminen


Meidän matkaan on kyllä epäonnistumisia mahtunut. Kyllähän kuski on aika matkan joutunut tässä vuoden aikana käymään, ja töitä on paljon tehtävänä jatkossakin. Epäonnistumisia tulee jatkossakin, mutta matkassa on koko ajan myös enemmän onnistuneita hetkiä, jotka tekevät harrastuksesta niin antoisaa :)

 

 Onnistuminen


Kuvan on ottanut Erika L. Photography!
Muutamassa kuukaudessa muutosta alkoi tapahtua, kun löydettiin valmentaja ja päästiin treenaamaan kunnolla. Tässä kuva yhdestä oikein onnistuneesta valmennuksesta, ensimmäistä kertaa kanget päässä :)
 


 

 Todellisuus


Todellista on se, että me ei yleensä olla Fanin kanssa niin kuvauksellisia kuin jotkut kuvat täällä antavat olettaa ;) Tässä aika todellinen kuva meistä, vähän niin kuin "behind the scenes". Ei niin edustavia ja kuvauksellisia :D

 

 Ystävyys


Tämän vuoden voisi ehkä kiteyttää yhteen sanaan: Ystävyys. Meistä on Fanin kanssa vuoden mittaan tulleet ystävät. Se on minulle mielettömän tärkeä ystävä, perheenjäsen ja treenikaveri. En voisi kuvitella elämää enää ilman sitä.
 

1 kommentti