keskiviikko 4. marraskuuta 2015

#51 Haters gonna hate

Hengissä ollaan! Fani on muutettu lauantaina onnistuneesti uuteen talliinsa, ja tuntuu kotiutuneen loistavasti. Eipä ole tullut ennen muutettua hevosta taluttamalla se niin sanotusti tallista talliin, eipä paljoa helpommalla voisi päästä ;) Matka uudelle tallille kesti noin 15 minuuttia hiekkatietä kulkien, ja Fani käveli reippaasti vierelläni uuden tallin pihaan. Oli se kieltämättä hetken lievästi sanottuna aika järkyttynyt, raukka luuli varmaan lähteneensä tavalliselle maastolenkille mutta seuraavassa hetkessä se olikin jo uudessa tallissa tutustumassa karsinaansa. Muutamassa päivässä se on kotiutunut kuitenkin uskomattoman hyvin, syö hyvin ja kaikin puolin vaikuttaa kotiutuneen.

Toinen ketä on kotiutunut uuteen talliin erinomaisesti on allekirjoittanut. Uuden tallin porukka on pieni ja kaikki tuntevat toisensa, ollaan yhtä porukkaa ja ystävällisiä kaikille. Porukkaan mahtuu eri ikäisiä kävijöitä, ja vaikka jokainen on oma persoonansa, ketään ei tuomita tai arvostella. Vaikka porukka on pieni ja tiivis, kaikki tuntuivat ottavan minut hyvin vastaan, tallilla on ollut mukava käydä ja tutustua uusiin tyyppeihin :)

Täytyy sanoa, etten olisi ikinä uskonut kuinka paljon ilkeitä kommentteja ja pahaa mieltä olen saanut muilta hevosihmisiltä oman hevosen oston myötä. Aiemmin olin "se Emmi vaan joka ratsastaa muiden hevosia" josta ei tarvinnut välittää. Fanin ostamisen jälkeen olen saanut enemmän lokaa niskaani kuin koskaan aiemmin. Olen koittanut miettiä mistä se johtuu, mutta luulempa, että yhtä oikeaa vastausta tuskin on. Kaikkia ei voi miellyttää, haters gonna hate anyway.

Sen kuitenkin tiedän, että mulla on hieno hevonen, ja meillä on nyt sellainen mahdollisuus edessämme, etten edes vielä tajua, kuinka onnekkaita me ollaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti