maanantai 16. marraskuuta 2015

#56 Linkitä blogisi!

Mikä olisikaan parempaa ajanvietettä kotona, kuin pimeänä syysiltana käpertyä peiton alle, 
ottaa kuppi teetä viereen ja lukea mielenkiintoisia uusia postauksia blogeista? 

Kuulostaa aika hyvältä suunnitelmalta, vai mitä?

Kunnes huomaat, ettei seuraamissasi blogeissa ole päivitetty yhtään uutta postausta!

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt kuumeisesti uusia blogeja lukulistalleni. Tuntuu, että syksyn kiireet syövät monen bloggaajan postaustahtia, ja kaipaankin uusia aktiivisia blogeja lukulistalleni. Siksi päätin toteuttaa linkitä blogisi-postauksen nyt myös oman blogini puolella siinä toivossa, että uusia blogeja löytyisi :) 

Säännöt ovat yksinkertaiset: Kirjoita blogisi toimiva osoite tähän postauksen kommentteihin! Kaikenlaiset blogit ovat tervetulleita, lupaan vierailla jokaisessa ja jättää kommenttini :) Kiinnostavimmat blogit pääsevät lukulistalleni sekä postaukseen, jossa esittelen omat suosikkini linkitetyistä blogeista!

Joten pidemmittä puheitta - linkitä blogisi!

 

 

16 kommenttia

  1. http://friisilainen.blogspot.fi

    Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta. Edellisen hevoseni kuoleman jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert. Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta.

    VastaaPoista
  2. http://pienisuurihevonen.blogspot.fi/

    Samaa ongelmaa täällä, täytyy itsekkin pyytää linkittelyjä jossain kohtaa :)
    Mun blogissa pääsee seuraamaan issikan ja shettiksen omistajan arkea. Lisäksi kotitalliprojekti on loppusuoralla ja kahden viikon kuluttua hepat muuttavat kotipihalle ja näin blogiin pääsee myös tallinpidosta kertovia juttuja.

    VastaaPoista
  3. http://anujavihru.blogspot.fi/

    Minun blogini alkoi ihan treenipäiväkirjana, ja treenipostauksia löytyy vieläkin. Blogini päätähtiä ovat suomenhevostammani ja tämän toukokuussa syntynyt varsa. Varsan kanssa opetellaan elämään fiksun hevosen tavoin ja emätamman kanssa palaillaan hiljaksiin treeniin mammaloman jäljiltä. Mukaan mahtuu myös treenitunnelmia muiden hevosten kanssa.

    VastaaPoista
  4. http://mkriding.blogspot.fi

    Kahden nuoren ratsun julkinen päiväkirja hyvien ja huonojen tarinoiden kera :)

    VastaaPoista
  5. http://sktahko.blogspot.fi

    Valmentautumista, harrastelua ja varsojen opetusta suomenhevosten parissa :)

    VastaaPoista
  6. http://skaskinen.blogspot.fi

    Oletkin jo meidän lukija, mutta jos listalle :D hehheh

    VastaaPoista
  7. http://viivintotti.blogspot.fi - tuolla seurataan neljävuotiaan suomenhevoseni elämää :) sinulla on mukava ja realistinen blogi!

    VastaaPoista
  8. http://senjassofia.blogspot.fi - 16 vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, jota päivitetään aktiivisen epäaktiivisesti vähintään kerran viikossa. "Tuntianalyysien" lisäksi satunnaisia kisoja ratsastuskoulun hevosilla ja parin kuukauden välein lifestylemäisempää tekstiä. Nyt joulukuussa tulossa aktiivisempi kausi näin hiljaisemman syksyn vastapainoksi ;)

    VastaaPoista
  9. www.iddejacoda.blogspot.fi

    Esteheppa Codan elämää -blogi kertoo vuonna 2007 syntyneen ruunan elämästä 18-vuotiaan omistajan kanssa. Mukaan mahtuu postauksia laidasta laitaan :) Tervetuloa seuraamaan!

    VastaaPoista
  10. Liityin lukijaksi! :) Tässä olis mun blogi jos kiinnostaa. Tällähetkellä alkaa puhaltaa muutosten tuulet, kun aikomuksena lähtä opiskelemaan heppa-alalle Ruukin maaseutuopistolle.
    http://hillajahepat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. 15-vuotiaan ratsastuskoululaisen tytön hevos- ja lifestyleaiheinen blogi. Blogissa mukana myös suomenhevosruuna Vaikka. (:
    http://neajavaikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. http://kisamatkalla.blogspot.fi/

    Treenejä, arkea, kisoja. Kaikkea mitä hevosen omistaminen voi ollakkaan! Seurataan aktiivisesti kahden kisahevosen, Pinto-hunter tamman ja suomenhevosruunan, kisoja ja treenejä. Myös nuorisosta, 2 vuotiaasta suomenhevosorista ja 3 vuotiaasta shetlanninponitammasta, ja eläkeläisestä (18-vuotias suomenpienhevostamma) satunnaisesti juttua! :) Lisäksi blogissa paljon mm. sponsoroinnista ja omista tapahtumista.

    VastaaPoista
  13. http://penaponi.blogspot.fi

    Punainen paholainen eli 9-vuotias WPB-ruuna Pena sekä kolmekymppinen omistajansa pähkäilevät kouluratsastuksen saloja, hevosen mielenliikkeitä, hyvinvointia ja arkea ilman sateenkaarien kakkimista. Välillä ollaan jostain jotain mieltä ja välillä ei missään ole mitään mieltä.

    VastaaPoista
  14. http://punaruunikko.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Http://dumlenelamaa.blogspot.fi

    Nuoren shetlanninponin arkea niin kuvin kuin teksteinkin.

    VastaaPoista
  16. http://tatiratsailla.blogspot.fi/

    Löysin blogisi kun etsin mahahaavahevoselle hoito- ja ruokintavinkkejä.

    VastaaPoista