sunnuntai 10. toukokuuta 2015

#29 Joko uskaltaa sanoa - meillä menee hyvin?

Otsikko kiteyttää tällä kertaa päällimmäiset fiilikseni loistavasti. Joko uskaltaa huokaista helpotuksesta ja todeta, että meillä menee nyt todella hyvin? No, koputan edelleen puuta mutta totean silti, meillä menee hyvin! Hevonen on tuntunut päivä päivältä paremmalta ja fiilis on kasvanut sen mukana valtavasti. Ollaan edelleen menty täysin hevosen fiiliksen mukaan, mutta koska hevonen on tehnyt töitä valtavan hyvällä motivaatiolla ja mielellään, ollaan nyt päästy jo ihan treenaamisen makuun ja tehty töitä. Ensi viikolla päästään taas valvovan silmänkin alle eli valmennukset jatkuvat, allekirjoittanut tarvitsee taas jonkun kertomaan miten siellä hevosen selässä kuuluu istua...

Nyt kun ollaan päästy treenailemaan ja hevonen on tuntunut hyvältä ratsastaa, olen alkanut pohtimaan tulevia valmennuskuvioita sekä alkanut varovaisesti tutkailemaan tulevan kesän kilpailuja. Koska kuun vaihteessa meillä on edessä muutto yli 200 kilometrin päähän nykyisestä tallipaikasta, on sanomattakin selvää, että valmennuskuvioitakin on mietittävä hieman uudestaan. Toinen valmentajistani käy myös uudella tallilla, mutta samalla avautuu mahdollisuuksia käydä muiden, uusien valmentajien tunneilla. Ensimmäinen tavoite on löytää sellainen valmentaja/valmentajat että päästään viikottain valvovan silmän alle ja sellaiseen valmennukseen, missä saadaan ratsukkona mahdollisimman paljon apuja ja neuvoja joiden avulla parantaa yhteistyötämme.

Olen varovaisesti myös silmäillyt tulevan kesän kisoja ja aluksi tavoitteenamme on päästä starttaamaan 1-tasolla, jotta saan hankittua alueluvan. Vanha aluelupani on sen verran vanha, etten saanut uusittua sitä suoraan vaan minun pitää käydä sääntökoulutus ja lisäksi todistaa ratsastustaitoni 1-tason kilpailutuloksella. Kun aluelupa on hankittuna voidaan miettiä loppukauteen kisasuunnitelmia uudestaan.

Ajatukset ovat kuitenkin nyt päällimmäiseksi hyvän draivin ja fiiliksen ylläpitämisessä sekä kuun vaihteessa lähestyvässä muutossa. Tänään vasta havahduin että Fani muuttaa kolmen viikon päästä uuteen tallipaikkaansa. Samalla odotan sitä (ja myös meidän omaa muuttoa) tosi paljon mutta toisaalta tuleva muutto jännittää jo tosi paljon ja vähän stressaakin. Enemmän tosin oman kodin muuttaminen stressaa, mutta toivottavasti molemmat muutot sujuvat ongelmitta ja päästään aloittamaan elämä uudessa kodissa Paimiossa!

Loppuun kuvia ja videopätkää lauantain treeneistä. Keli ei ollut kovin keväinen mutta treenit sujui ja aurinko paistoi ainakin kuskin naamataulussa koko treenin ajan :)














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti