sunnuntai 30. elokuuta 2015

#37 Uusi upea ulkoasu



Kun perustin blogin helmikuussa 2015, tilasin jo silloin heti ulkoasun silloiselta Far Away Layotsin Veeralta. Halusin omaperäisen, kauniin ja viimeisen päälle tehdyn ulkoasun ja sellaisen häneltä myös silloin sain. Olen aina ihaillut hänen ulkoasujaan, niissä on ihana tunnelma ja jotenkin Veera onnistuu aina taltioimaan niihin pienen ripauksen blogin henkeä - mielestäni hän osaa tehdä ulkoasuja, jotka ovat blogin näköisiä.

Blogi on ollut pian pystyssä puoli vuotta ja halusin päivittää ulkoasun blogille, hieman kesäisemmän ja vaaleamman sellaisen. Oli päivänselvää, että tämäkin ulkoasu tulisi olemaan Veeran käsialaa. Välissä hän oli ehtinyt vaihtamaan yritystä mutta Lunar Graphics toteutti minulle vähintään yhtä upean - ehkä hieman vielä upeamman ulkoasun mitä uskalsin toivoakaan. En tiedä miten hän sen teki, mutta hän valitsi kaikista lähettämistäni kuvavaihtoehdoista ne, jotka ovat omia suosikkikuviani ja jotka salaa toivoin blogin banneriin saavani. Ja nyt ne ovat siellä, ne kuvat, jotka kuvastavat minua ja Fania niin hyvin. Ne kuvat, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja ne kuvat, jotka kertovat tästä blogista - kun minun unelmistani tuli totta.

Haluan tällä postauksella kiittää vielä kerran Veeraa ja Lunargraphicsia tästä upeasta ulkoasusta. Jos joku luulee, että tämä on sovittu mainospuhe, erehdytte, tämä postaus on täysin oma päähänpistos ja toteutin sen vain puhtaasta halusta ylistää ulkoasua ja kiittää sen tekijää :) Kiitos Veera!

Mitä mieltä blogini lukijat ovat uudesta ulkoasusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti