tiistai 2. helmikuuta 2016

#71 Nyt juhlitaan vuoden vanhaa blogia! (arvonta)

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun julkaisin ensimmäisen postauksen tässä blogissa. Päätös perustaa blogi oli helppo, olin jo etukäteen ennen Fanin muuttoa päättänyt sellaisen tehdä. Aluksi ajatus oli kirjoittaa lähinnä päiväkirja-tyylisesti ajatuksia tänne, jotta Fanin ja minut tuntevat voisivat käydä lukemassa kuulumisia. Ajatus ei sinänsä ole alkuperäisestä muuttunut, mutta blogi on ajan kanssa muuttunut enemmän "oikeaksi blogiksi" kuin päiväkirjaksi.

Rakastan kirjoittamista yli kaiken. Jo alakouluikäisenä tykkäsin kirjoittaa tarinoita, ja äidinkieli oli lempiaiheeni aina lukioon asti. Kirjoittaminen on ollut aina todella helppoa minulle, ja oikeassakin elämässä hyvin sosiaalisena ja puheliaana ihmisenä ajatuksia on helppo jakaa muille. Blogin syntyyn on siis pitkälti vaikuttanut myös valtava kirjoittamisennälkäni. Bloggaaminen on yksi harrastuksistani. Tällä hetkellä en voisi kuvitella, etten enää kirjoittaisi blogia!

Vuoden aikana blogin lukijakunta on kasvanut matkan varrella paljonkin. Alkuun blogissani vierailtiin muutamia kymmeniä kertoja viikossa, nyt blogiini eksyy kuukausittain lähemmäs 2000 vierailijaa. Aluksi kommentteja postauksiin harvemmin tuli, nykyään ovat harvassa jo ne postaukset, kun kommentteja ei tule yhtään. Tässä muutamia tilastoja blogin historiasta:

Blogihistorian suosituimmat postaukset:

1: #21 Huoli parhaasta ystävästä - Fanin ensimmäinen diagnosoitu vatsahaava, meidän yhteinen ensimmäinen klinikkareissu sekä valtava huoli ja murhe parhaasta ystävästä. Tässä kiteytettynä postauksen teksti.
2: #65 Joskus on olta epäitsekäs parhaan ystävänsä vuoksi - Postaus siitä, kun tuntuu ettei aika riitä yksinään tarjoamaan hevoselleni tarpeeksi rakkautta ja liikuntaa. Tämä postaus herätti paljon keskustelua niin blogin puolella kuin oikeassa elämässäkin :)
3: #30 Sain enemmän mitä uskalsin toivookaan - Keväinen kuvapostaus Fanin ja minun hellittelyhetkestä kentällä :)
4. #67 Kun tuntuu etten riitä - Tämä postaus oli vuoden kommentoiduin postaus! Ajatuksien purkua siitä, kun tuntuu etten ole tarpeeksi hyvä ja osaava hevoselleni. Sain kovasti kannustavia kommentteja ja keskustelua syntyi tästäkin aiheesta niin blogin puolella kuin oikeassa elämässäkin.

Blogihistorian suosituimmat hakusanat (millä blogiin on päädytty):

1: vatsahaava hevonen - Ei yllätä, että blogiini on löydetty tällä hakusanalla. Viime vuonna varmasti lähemmäs neljännes postauksista käsitteli vatsahaavaa ja sen hoitoa. Blogini lukijakuntaan on varmasti löytänyt tiensä ihmisiä, joilla on vatsahaavahevosia tai kamppaillut vatsaongelmaisen hevosen kanssa.
2: blogspot unelmista totta - Ilmeisesti joku on hakenut tietoisestikin meidän blogia mutta unohtanut osoitteen, tämä kun oli varmasti suosituin hakusana kaikista! ;)
3: kraniosakraalihoidon jälkeen - Kraniosakraalihoitoon liittyvistä hakusanoista moni on löytänyt tiensä meidän blogiin. Fani sai keväällä vanhan tallikaverin toimesta kraniohoitoa mutta sittemmin se on jäänyt, kun tilalle on tullut muita tehokkaita hoitokeinoja.
4: peptizole hevoselle - Vatsahaavalääkitykseen liittyvät hakusanat ovat olleet myös todella suosittuja!

Sitten päästäänkin itse huipentumaan eli arvontaan! Päätin toteuttaa blogin historian ensimmäisen arvonnan näin yksivuotissyntymäpäivien kunniaksi. Arvonta on täysin omakustanteisesti toteutettu, siinä ei siis ole sponsoreita mukana.

Osallistumisohjeet arvontaan:
- Arvontaan voivat osallistua ainoastaan blogin rekisteröityneet lukijat
- Arvontaan osallistut kommentoimalla risuja ja ruusuja blogista, sekä toimivan sähköpostiosoitteesi tähän postaukseen
- Arvonta suoritetaan maanantaina 8.2.16 joten aikaa on osallistua viikon verran!
- Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan voittajalle kotimaan postissa

Arvonnan palkinto on yhden suosikkimerkkini tuotteita ratsastajalle: JH Collectionin ihanat ja erittäin lämpimät talviratsastushanskat, sekä samansävyiset ratsastussukat. Nämä lähtevät siis yhdelle onnekkaalle! :)




Onnea kaikille arvontaan!

12 kommenttia

  1. ktkaukasus@gmail.com

    Sun blogi on todella kiva ja kirjoitat hyviä tekstejä, joita on helppo lukea! Blogiasi tarkemmin selaillessani jäin kaipaamaan enemmän ihan tavallisia ratsastuspostauksia! Olisi kiva useammin kuulla, mitä olet Fanin kanssa puuhaillut ja nähdä myös ratsastuskuvia useammin. Ulkoasu, postauksien kuvat ja blogi muutenkin on todella kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos risuista ja ruusuista ja onnea arvontaan :)

      Poista
  2. Risut: Postaustahti välillä vähän heittelee, ja itse tykkäisin jos mukana olisi enemmän kuvia ja videoita :) Etenkin videopostaukset olisi kiva!
    Ruusut: Aloitin blogin lukemisen, koska halusin kuulla Fanin kuulumisia uudesta kodista. Ajan kanssa kuitenkin aloin tykkäämään sun kirjoitustyylistä yhä enemmän, ja blogin siistit ulkoasut ovat myös kivaa katseltavaa :)

    - Idde / ida.kuisma@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon postaustahtiin koitan nyt panostaa, että olisi tasaisempi, olet ihan oikeassa että se heittelee. Ehkä videopostauskin saadaan toteutettua jossain kohtaa! Kiitos kommenteista ja onnea arvontaan :)

      Poista
  3. Tykkään lukea tätä blogia, koska kirjoitat rehellisesti ja pidän kirjoitustyylistäsi. Varsinaisesti risuja ei ole, mutta voisit kertoa vaikka treenikuulumisia enemmän. Videot treeneistä plussaa!

    anu.immonen76@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treenipostauksia toivottu - niitä tulee siis jatkossa enemmän ;) Kiitos kommenteista ja onnea arvontaan!

      Poista
  4. Mielestäni on kiva että kirjoitat oikeasti rehellisesti arjesta, niin hyvistä kuin huonoistakin hetkistä. Ja plussaa siitä että vastaat kommentteihin!

    Kuvia saisi olla enemmän, mutta ymmärrän ettei niitä ole. Kuvaajat kun on välillä kiven alla :D

    anniina.gullans@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse toisinaan vähän harmistun jos näen vaivaa ja kommentoin toisten blogeja, ja sitten en saa vastausta kommenttiini laisinkaan. Harvemmin tulee sellaisia blogeja heti uudestaan kommentoitua. Musta on kiva kommunikoida lukijoiden kanssa, ja siksi kommentteihin vastaaminen on päivänselvää! Kiitos ruusuista ja risuista, ja onnea arvontaan :)

      Poista
  5. + Blogin ulkoasu on todella kivan simppeli ja nätti!
    - Fontti voisi olla hieman isompi :)
    Mukana kivass arvonnassa! jelena.nieminen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakentavista kommenteista ja onnea arvontaan :)

      Poista
  6. Fanin ex-vuokraajana tietysti tulee seurattua hepan uutta elämä ja toki toivoisi postauksia säännöllisesti :) Mukavaa että kirjoittelet niistä ylä-ja alamäistä. Ensimmäinen vuosi hepan omistajana ei ole ollut helppo. Ulkoasu on hyvä, hillitty/tyylikäs.

    sennuvuokraaja(ät)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne, mukavaa että olet seurannut meidän elämää ja menoa - juuri sinua varten tämän blogin perustinkin, ihmisiä varten, jotka haluavat kuulla mitä Fanille ja mitä minulle kuuluu :) Onnea arvontaan!

      Poista