lauantai 18. huhtikuuta 2015

#23 Kuvapostaus: Ilman satulaa

Heippa!

Eilen oli tosi vaihteleva sää, ensin paistoi aurinko ja minuutin päästä tulikin kaatamalla rakeita taivaalta alas. Fani oli hyväntuulinen kun hain sen sisälle (sateesta huolimatta) ja päätinkin mennä ilman satulaa, kun Mikko oli mukana punttaamassa minut kyytiin. Kelikin suosi meitä, nimittäin sade loppui vähän ennenkuin käveltiin kentälle joten saatiin nauttia auringopaisteesta koko ratsastuksen ajan. En ole tallilta vielä keksinyt tarpeeksi korkeaa minun kestävää paikkaa mistä pääsisin itse kipuamaan Fanin kyytiin ilman satulaa mutta onneksi Mikko on aika ajoin mukana niin päästään menemään ilman satulaakin :)

Ilman satulaa on muuten tosi tehokas harjoitella omaa tasapainoa ja istumista ruunan selässä. Ei voi tukeutua satulaan tai jalustimiin, eikä ohjiin, koska jos teen niin Fani ilmoittaa vastalauseensa nopeasti. Eilen mentiinkin rauhakseen ja kuski harjoitteli tasapainon ja oikeanlaisen jouston löytämistä ravissa. Vatsalihakset kiittivät tänä aamuna, tehokas treeni siis kuskille! Heppa pääsikin eilen vähän helpommalla mutta se ei varmasti ruunaa haitannut yhtään ;)

Mikko ikuisti myös uusia yhteiskuvia meistä, ja ai että tuo ruuna on niin kaunis! Mikkokin totesi yksi päivä tallilla että Fani on kyllä hänen mielestään tosi kaunis hevonen. Omistaja/kuski ei oikein edustanut tänään, aurinko paistoi silmiin ja peiliin oli unohtunut katsoa mutta ne on pikkuseikkoja!

Pidemmittä puheitta, tässä eilisen kuvasatoa! Mukavaa viikonloppua kaikille :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti