tiistai 21. huhtikuuta 2015

#24 10 faktaa meistä

Ajattelin tähän väliin toteuttaa hieman erilaisen postauksen. Tässä siis 10 faktaa sekä minusta että Fanista, jotta opitte tuntemaan meidät vielä hieman paremmin! :) 


Emmi:

#1 Olen luonteeltani hyvin ulospäin suuntautunut ja puhelias ihminen
#2 Vaikka asunkin nyt Tampereella, olen asunut suurimman osan elämästäni maaseudulla, ja maaseudun rauha vetää minua puoleensa.
#3 Kasvatan sileäkarvaisia kettuterrierejä omalla kennelnimellä Emmetfox
#4 Ennen Fanin ostoa haaveilin oman varsan ostamisesta, ja katselinkin sopivaa varsaa jo tovin ennenkuin "eksyin" selailemaan aikuisten hevosten myynti-ilmoituksia ja sillä tiellä ollaan...
#5 ...En silti ole varsaprojektia kokonaan unohtanut, vaan siirtänyt tulevaisuuden haaveeksi, johon kuuluvat myös oma talli kotipihassa sekä perheen perustaminen :)
#6 Olen allerginen joillekin eläimille, kuten kissoille, lehmille, sioille ja kaneille. Olisin luultavasti allerginen hevosille ja koirillekin, mutta luulen, että olen siedättynyt vauvasta asti niille niin hyvin ettei allergia niiden kohdalla ole puhjennut.
#7 En ole mikään koulunero, suoritin lukion ja ammattikorkeakoulututkinnon keskinkertaisilla arvosanoilla eikä koulunkäynti ole koskaan oikein innostanut tai kiinnostanut.
#8 En ole hirveän hyvä kuski, ensimmäinen autoni sai hieman tuntea kyljissään ja puskureissaan etten aina oikein tiennyt mihin piti peruutttaa tai kääntää... :D Nykyinen auto on yhtä peurakolaria lukuunottamatta pysynyt toistaiseksi sentään kunnossa...
#9 Harrastan ratsastuksen lisäksi koiranäyttelyitä ja luolametsästystä koirieni kanssa.
#10 Ystävät ovat minulle kaikki kaikessa, ja minut onkin siunattu aivan mahtavilla ystävillä :)


Fani:

#1 Fanin lempiherkku on porkkanat
#2 Fani on hypännyt Virossa 120 cm luokkia ja rakastaa hyppäämistä yli kaiken!
#3 Fani oli ensimmäinen hevonen jota kävin kokeilemassa, ja heti löytyi kultakimpale :)
#4 Fanin ravi on todella vaikea istua toisin kuin laukka, jossa on ihana istua.
#5 Fanilta puuttuu edestä yksi hammas joka näkyy tosi hyvin kun se haukottelee tai avaa muuten suunsa.
#6 Kun haen Fania tarhasta se hirnuu lähes päivittäin minulle tervehdyksen kun huomaa minut ja tulee portille vastaan korvat hörössä (musta tää on aika suloinen tapa) :)
#7 Fani on niin kiltti, että sitä voi lapsetkin hoitaa
#8 Fani on nirsoin tapaamani hevonen. Se ei esimerkiksi pidä omenoista, eikä oikein mistään kuivatuista leivistäkään...
#9 Fani ei ole jättänyt ketään kylmäksi, ketä sen kanssa on tekemisissä ollut! Se on niin kiltti ja ystävällinen, "kaikki käy-hevonen" että siitä ei voi kuin tykätä
#10 Fani on sosiaalinen hevonen ja tarhaa tälläkin hetkellä ihastuttavan "naisensa" Luna-tamman kanssa. Talliporukan kesken heitä kutsutaan lemmenpariksi :)

4 kommenttia

  1. "#8 Fani on nirsoin tapaamani hevonen. Se ei esimerkiksi pidä omenoista, eikä oikein mistään kuivatuista leivistäkään..."

    Albert on ihan samanlainen! Omena on sen mielestä kamalinta maailmassa.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, Fani ei oo siis ainut laatuaan! :D Muistan kun menin ekaa kertaa katsomaan Fania ja sen silloinen omistaja tarjosi sille omenan, se otti sen suuhun ja kirjaimellisesti sylkäisi sen maahan tyylillä "hyi hemmetti syö yksinäs" ja olin ihan et O.O eiks kaikki hevoset rakasta omenoita :D

      Poista
    2. Meillä oli ihan sama, ja koko syksyn yritin opettaa varsaa syömään omenaa mutta ei, aina jäi syömättä :D porkkanat sen sijaan on parasta mitä on!

      Poista
    3. Täällä myös melko nirso poni. Omenoista se kyllä tykkää, mutta VAIN kotimaisista. Niihin se on hulluna, mutta kerran kun yritin syöttää ulkomaista omppua, poni sylki sen pois.

      Poista